I've got an Addiction

Ja, jag är beroende av all kinds of fantasy movies and books.

That's just me!

Jag visste inte...

...Att snyggingen Robert Pattinson som spelar Edward i Twilight även spelar Cedric Diggory i Harry Potter. Jag tycker väll att jag kände igen honom!

 
(Som Edward)                       (Som Cedric)

Marry Me Juliet

Tjena suckas!
Vet att det var för länge sen jag bloggade, men jag har faktiskt varit sjuk. Nu tror jag att jag äntligen börjar tillfriskna, så har jag tur (om det är tur vet jag inte riktigt, men ^^) så kan jag gå till skolan imorgon. Om jag mår minsta lilla dåligt imorgon så får jag vara hemma då också. Jag måst ju bli frisk någon gång!

Jag har även kommit på att jag har en maaassa saker att fixa nu, som jag inte riktigt hunnit med när jag har varit sjuk. Jag ska börja med att ta en låång dusch (jag har duschat när jag har varit sjuk också, det var bara inte lika skönt då :P). Efter det ska jag ta och noppa ögonbrynen, fila och måla om naglarna sen ska jag slänga på lite B.U.S när jag ändå håller på ;)


Som ni ser har jag myckte att göra ikväll, så det är bäst att jag sätter igång direkt! Eller så sätter jag igång efter en skål glass och GG...?

sjuk, sjuk, sjuk!

Ligger hemma och mår piss!
Har ont i halsen och näsan rinner.
Har varit hemma hela dagen och jag sov till ungefär 14.00 men jag är ändå super trött! INgen rolig fredagskväll. jaja ska försöka få ordning på min förkylningn nu, var ju i skolan både onsdag och torsdag även fast jag mådde skit dåligt! Febern börjar smått gå över iaf. Det är något som är skönt att veta :)
Juste har kollat runt lite på olika datorer. Vill ha en bärbar smart liten datorn nu fram till sommaren som jag kan blogga med och som jag lätt kan bära med mig överallt. Eftersom jag har stationär vill jag ha en bärbar också. Har hittat en jag verkligen gillar, det är en HP Pavilion DV2-1010 tänke mig först en mini PC men jag ät en riktigt teknikfreak så jag vill ha bra grejer som håller länge. Men samtidigt är inte den här datorn så extremt stor utan precis lagom. Det är en 12" skärm och det räcker för mig eftersom jag fortfarande kommer ha kvar min andra dator :)


såhär ser datorn ut :)



Nej nu ska jag nog äte lite glass, och även hämta lite halstabletter, usch vad jag hatar att vara sjuk! :(
Juste pratade med Lisa som också är sjuk, bracefaces goes sick ;) det är lite humor!
SnyggisLisa krya på dig ;) <3

/Rebecca


Sjukis

Hejsan alla söta läsare!
Hur mår ni? Hoppas ni mår bättre än mig iaf. Jag ligger i soffan. Jag har, bara idag, typ använt upp två toalettrullar. Är sjukt snorig, har ont i huvudet, hostar och har feber. Dessutom har jag fortfarande galet ont i tänderna, vilket gör att jag bara kan få i mig flytande föda ^^

Idag har jag hunnit catcha upp i GG. Har sett alla nya avsnitt och jag bara läängtar efter nästa! Galt bra serie det där. Nu sitter jag med ett glas cola och tittar på Greys Anatomy. Jag hatar att ha feber. För bara typ 20 minuter sen frös jag extremt mycket, så jag satte på mig tjocktröja och kröp ner under mitt duntäcke. Nu är jag överdrivet varm, sitter i linne och mjukisar med ett kallt colaglas mot pannan. Så himla knäppt.

Nu ska jag iallafall försöka få i mig något att äta. Min söta mamma har gjort en macka till mig. Den ska jag nog få i mig, men det kommer nog ta ett tag ^^

Bloggar kanske senare. Pusspuss!
Lisa

do it all night

Hej alla :)

Det var tag en jag blogga, ber om ursäkt för det men har inte haft tid, och igår var jag alldeles för trött för att ens starta en dator! Somnade först framför tv och när mamma kom hem skrämde hon livet av mig! Jaja, lite mat gick iafner och sen lockade sängen något enormt. Så jag deckade typ precis efter att DH var slut (a) mycket skönt måste jag säga, men mycket sömn blev det inte eftersom jag hostade halsen av mig! Har något otroligt enormt ont i halsen, och lungorna och revbenen. Kan man hosta sönder ett revben? Frös även och låg och skaka i sökert en halvtimme, usch inte kul asså, det är ändå en BASTU i mitt rum! och imorse när jag vakna vardet FÖR varmt!
Jaja jag är iaf i skolan, eftersom jag har nationella imorn, och jag kände attjag var tvungen att gå till skolan idag för att fixa lite skolarbete och inte komma efter som jag redan är. Dessutom är det cabaretflex! Får se hur bra dansen går, just nu har jag ont överallt! Kul helg för mig, lär ligga död i en soffa!
Jaja nu ska jag återgå till min SO lektion, just jävlar, harinte gjort SO provet än :S det måste jag beta av imorn eller nästa måndag, åh har inte ork för skolan längre! Snacka om att jag inte kan låte an liten fökylning få mig att stanna hemma! -.-
Dessutom är min Lisis sjuk, den här dagen är inte den bästa :(


Jag vill ha sommarlov nu ! :(

PUSS, Rebecca



21.05

Hej!
Sitter här hemma hos Alex och försöker få i mig en macka. Det är sjukt jobbigt. Jag har ju varit och spännt tandställningen idag, och denhär gången gör det fna ondare än någonsin. Dessutom har jag typ blivit sjuk nu, på riktigt.  Jag hostar och har typ feber. Grymt jobbigt. Nu ska jag iallafall försöka få i mig min macka, sen ska vi titta på film. Jurassic Park, jag har faktiskt inte sett den.


Bloggar kanske imorgon. Beror på hur jag mår.
Puss&Godnatt!

FUUUUCK

3-1 till Hammarby? Det här händer bara inte ...

How to save a life

Godkväll!
Hur är det med er? Med mig är det mindre bra :( Ni vet att jag skrev imorse att jag "skulle pussa lite på min söta sjukling innan jag gick till bussen." ? Ja, det var ju jävligt dumt gjort. Nu sitter jag här med hosta, halsont och huvudvärk. Har tagit en alvedon så jag ska kunna sova bättre. Imorgon ska jag nog till skolan ändå. Först ska jag ju iväg och spänna tandställningen i Danderyd. Orkar inte skjuta upp tiden, det innebär bara att jag skjuter upp hela tandställningsprocessen och det orkar jag inte med (a) Vill ju få ut den så snart som möjligt! ^^ Efter skolan ska vi dessutom träna till Cabaren, och det ska jag helst inte heller missa. Så det blev bara att ge sig av mot skolan. Får dock litelitelite sovmorgon eftersom jag inte åka till skolan innan jag ska till tandläkaren, och bussen till danderyd går inte förrän 08.40 :)


(gammal bild på mig^^)

Nu tänkte jag gå ner & göra mig en kopp thé och sen krypa ner i sängen (helt utan min älsklig :( ) och titta på The Unborn. Jag och Rebecca skullle ju egentligen sett den i helgen, men jag somnade när jag tittade på filmen, precis som jag nästan alltid gör. Kommer säkert somna nu också, menmen ^^


Jaja, nu stänger jag av datan för ikväll. Puss&Godnatt!
Lisa


Morning Glory

Godmorgon!
Just nu sitter jag hemma hos Alex. Han är sjuk, och jag har tagit sovmorgon. För en gångs skull har jag hela 10 minuter på mig kvar tills bussen går, så då passade jag såklart på attt blogga!

Idag hoppas jag att vi ska fortsätta träna på Cabaren, och att vi ska få träna lite under lektionstid. Vi ska vara klara om lite mindre än 3 veckor så nästan alla har lite panik med tanke på att vi inte är i närheten av klara. Men det ska nog lösa sig tror jag :)

Nu ska jag pussa lite på min söta lilla sjukling innan jag går iväg till bussen, jag bloggar senare under dan. PussPuss!

090420

God morgon på er :)
Här kommer dagens outfit:



jeansjacka, GinaTricot
tunika, H&M
lackleggins, Lindex
armband, Pandora och H&M
klocka, Ur&penn
halsband, ?

nu ska jag iväg till skolan, PUSS

/Rebecca

pani, panik, panik!

Sitter och plugga inför ett prov jag har imorn!
Den här veckan är typ fullpackad med plugg, och jag kommer troligtvis vara elt slut fram mot helgen! Men nu måste jag ju kämpa på så att jag kan behålla betygen! Har ju kommit in på mitt gymnasium men jag ska ju inte förlora poäng och sluta bry mig om skolan för det. Inte nog med att vi har enormt mycket lpugg, mina dagar kommer bestå av mycket cabaret träning, eller det blir nog troligtvis mycket efter skolan, ojojoj! Jag kommer sova HELA helgen!

jaja bara att ta tag i detta nu, vill informera om att jag INTE vill ha nationella matte på torsdag! :/

 
jag vill somna och vakna den 12 juni! sommarlov skulle sitta fint nu!

Puss, Rebecca!

Ny design

Nu har jag & Rebecca suttit och trixat ihop en ny design. Vad tycker ni? :)

The Unborn

Godkväll nattugglor!
Här sitter jag och Rebecca och gör ungefär ingenting! Vi hade tänkt att typ gå till sängs nu. Ska titta på "The unborn". En skräckis, hoppas den är bra :) Min bebisälskling är sjuk idag så han är hemma :( Men jag ska åka och träffa honom imorgon!


Älskling och jag förra sommaren :)<3

Jag & Rebecca har egofotat galet mycket idag så bilder får ni kanske imorgon :) Nu ska vi kolla film, Puss på er!


Hoppsan? ;O

 

Lady Gaga


Galet tuff frisyr, tycker ni inte? :)

im not pop, im hiphop

Vi sitter just nu hemma hos Lismoe och pumpar party musik. Ska snart upp till karby igen, vet inte riktigt planerna för kvällen, men jag måste iaf hem sen och byta om och sen får vi se vad som händer. :)
Juste idag fick man veta om man kommit in preleminärt (stavas?) på gymnasiet, jag kom in på mitt första val :D
Det gjorde även Lisa ;) Nu ska jag bara fortsätta att hålla i betygen, kanske tillochmed höja mig i några och då kommer jag garanterat eller förhoppningsvis iaf in i juni också :)

Juste som ni kanske läst förut i bloggen (vet att lisa skrivit det) men jag skriver det igen,. att nu är datumet för både balen och våran cabaret uppsatta, hur taggat? är så jävla galet taggad till båda, ska bli så jävla klockers :D
Nu ska jag bara hitta dom perfekta balskorna, riktigt jävla perfekta för att få sitta på mina fötter hela kvällen!
Och vi ska inte tala om hur jävla galet taggad jag är för cabarén! Så jävla najs!
Den är den 7 maj för er som vill komma!


galet bra!

PUSS, Rebecca

VARNING, tråkigt!

Nu är jag så jävla tråkig att jag gör samma lista som Rebecca har gjort i nått inlägg under. Men jag vill faktiskt också prova den. Är det för tråkigt så behöver ni inte läsa :)

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Utanför stadium :) <3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Haru cigg? <3

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jag ska till täby nu :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Säg att jag är sjuk idag <33

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Ok bra puss

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ja :)<3

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Nej, vart är du? <3

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jag är i stan med Kray och Max :)<3

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Fan spurta från ica, jobbigt. Varför tönt?:(<3

10. Din romantiska replik?
Va, jag ska inte tjata men jag måste fråga, är du flata?

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Glöm inte min tröja imorgon :)<3

Exciting

Vet ni vad jag gjorde för en liten stund sen? KLICKADE HEM MIN BALKLÄNNING :D Den är finfin, men ni får inte se den än (a) Jag har även hittat ett par skor som jag ska ha till, som jag tänkte beställa nu. Imorgon ska jag boka smink&frisör tid. Jag är GAAAALET taggad :D


TaggTaggTagg!
PUSS, Lisa

Btw

Justdet, kom på att jag tillochmed fottat det jag köpte idag när jag var i täby och handlade, och här kommer bilderna;

 

Jeansleggings från Gina Tricot - 299:-
Tshrit från Gina Tricot - 99:-
Skor från Din Sko - 249:-


Nu ska jag sova, Puss!
Lisa

About you now

Godkväll!
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering
. Dumt av oss. Just nu sitter jag i morgonrock, ska föna håret. Har precis tagit en lååång dusch, följt av lite brun utan sol. Nu ska jag föna håret och sen ska jag nog sova. Skola imorgon, tyvärr. Men däremot så får vi kanske träna med cabaren under lektionstid, och det är ju kul! Vi har gjort klart snart två danser av tre, och dom blir grymt bra! Är fett taggad! För alla som undrar är Cabaren 7 maj, biljetter kostar 20kr.

Nej men nu ska jag föna håret, och titta på southpark tills jag somnar. Bloggar imorgon, ska tillochmed försöka hinna med en dagens outfit. Jag ska verkligen anstränga mig!


XoXo
Lisa

Plugg

Det mesta av det här borde jag redan ha gjort klart, så det här har jag att se fram emot den kommande veckan i skolan:
1 Bokreflektion
2 Personanalyser
1 Omprov - Franska (möjligtvis två)
1 Prov - SO
1 Prov - NO
1 Prov - Nationellt Matte
1 Prov - SV (?)
1 Jämförelse - SO/Religion
1 Redovisning - Bild

yes....

jag har tråkigt

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
pnutte då, hur är det?

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
dags att vakna din pungråtta

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
vi hörs ditt fläskberg :) <3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
saknar dig min puddingpadda

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

jag går nu

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hej snuffe!

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Bajsbrygga

8. Vad vill du höra mest av allt?
allt är perfa!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
orkar ju inte mera, jag har ju silja line på ryggen!

10. Din romantiska replik?
hur mycket kärlek?

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
jag går till ica nu och tar ut pengar

/Rebecca

Personanalys

Jag sitter och försöker skriva en personanalys på en person i boken Svenska för idioter, som jag har läst. Jag har alltid problem med hur man ska börja! Någon som har några tips?Haha ^^

Wellwell, imorgon börjar skolan igen. Jobbigt, men ändå litelitelite kul på något sätt. Att träffa alla igen. Men nästa vecka har jag nationella prov i matte och det känner jag redan nu att det kommer att gå åt helvete. Jag glömmer alltid alla formler och allt vad det är.

Igår hade jag iallafall en trevlig sista kväll på lovet. Den spenderades vid Garnsviken med grillning och krök med lite trevligt folk. I början var det ganska många, men i slutet var det bara jag, Alex, Richard, Anna, Malin, Pata och Jäger kvar. Men det var en trevlig kväll iallafall!

Nu ska jag äta, sen plugga. Bloggar senare, Puss! /Lisa


tempo på hög nivå

Sitter just nu i lugn och ro och tänkte slänga in ett snabbt inlägg!
Mina kusiner är som vildingar och kan verkligen hålla igång, stackars trötta mig! jaja nu har jag fått dom att lugna ner sig lite och dom ligger nu och kollar på vänner, kanske dom åker hem snart, då hinner jag ut och träffa lite kompisar. hoppas hoppas! jaja tänkte slänga in dagens outfit



Nej nu ska jag gå och kolla på wipeout med pappa och morbror :)
puss!

/Rebecca

Dagens


Såhär ser jag ut idag :) Nu ska jag iväg, Puss!

Freestreet.se

Är ni sugna på lite gratis kläder? Då tycker jag definitivt att ni borde besöka Freestreets hemsida. Det ända ni behöver göra är att samla poäng. På sidan finns det olika erbjudanden för er som sen ger er olika poäng. När ni har kommit upp till en viss poäng kan ni antingen välja att få ett presentkort hemskickat (Hur mycket pengar det är på det beror på hur mycket poäng ni har), eller samla vidare för att få ännu mera.

Den här sidan är grym, bli medlem redan idag så får ni 25 poäng redan från början, bra va? För att bli medlem klicka här

090412

Sitter just nu och kollar på robinson reprisen!
Jag vet jag borde egentligen vara ute i detfina vädret, men eftersom min pappa fyller år idag så ska mina kusiner komma så jag var tvungen att städa lite, men jag ska snart ut och sätta mig i solen ett tag :) Bakade precis en hallonpaj och chokladmuffins, smarrigt smarrigt!
Jaja ska snart börja fixa mig lite, men jag kan inte hjälpa, kan inte slita mig från robinson!
Jag har faktiskt alltid gillat robinson har bara aldrig tid att kolla på det, funderar faktiskt på att vara med när jag blir stor, har alltiud varit min dröm se jag var liten! skulle typ vara fett kul :) jaja ska träna upp mig lite, och sen hoppas på att det finns kvar senare i livet ;)

Nej nu måste jag sätta fart, bloggar senare :)
puss!


Bild från båstad förra året på mig och cornelia!
/Rebecca

sommaren är här.. nästan!

Hej hej :)
Sitter just nu och lägger planer för kvällen :)
Troligtvis grillning i det fina vädret, mysigt!
Har just varit ute och satt ihop vår studsmatta helt själv! ett jävla jobb kan jag ju säga, jag är helt jävla slut! Ont i händerna har jag också! Tappade dessutom två järnstångar på min fot och nu gör det ont som fan, men det är smärta jag kan leva med en dag som denna!  Nej nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen fixa iordning mig :)
bloggar senare :)Puss!


/Rebecca

färg överallt!

Har just målat nästan hela hallen
är ganska duktig om jag får säga det själv :)
Så nu sitter jag här med färg, ÖVERALLT!
Nej men jag har lite på kläderna och lite på armarna och lite på händerna och lite i håret.
Ja vi hade en färg explotion med andra ord, eller börjar jag reden bli grå/vit hårig? :o
Hoppas inte! Jaja nu tä'nkte jag fräsha upp mig lite, byta om och fixa till mig,
sen slänga i mig något snabbt att äta och sen dra ut och träffa kompisar.
Vet inte dom "fastställda" planerna för kvällen än, vi får helt enkelt se.
Återkommer kanske innan jag drar ut annars när jag kommer in igen :)
Puss!


gammal bild på mig
/Rebecca


When it was good


Happyfaze

Jag är på jättebra humör idag! Solen skiner och allt är allmänt bra! Sitter hör och dricker cola, har precis käkat pizza. Nu kommer ni säkert tro att jag är  värsta tjockisen som äter pizza 24/7 men jag ska faktiskt börja träna efter lovet. Jag lovar! Nu har jag ändrade planer för kvällen. Vi orkar inte åka till Sollentuna så vi ska grilla ikväll istället, det är ju underbart väder nu! Det kommer nog bli myyys. Ska fotta så mycket som möjligt så kan vi lägga upp bilderna här på bloggen sen :)

Nu ska Alex sätta igång med städningen av sitt rum (typ 100 år senare), så jag ska hjälpa honom. Bloggar senare, PYSS!


Rebecca & Jag, när jag var blond ^^

rubrik?

Hej alla goa och glada :)

Sitter lite halvt sliten och förkyld nerbäddad i soffan.
Men ska faktiskt snart röra på mig lite eftersom jag lovat att måla.
Vi håller ju på att måla om våran trappuppgång/hall och trappan
så det är mycket att måla!
Skulle ju beställa skor igår med hann inte så tänkte göra det idag
men idag är dom ju SLUT! jag lackar! Vill verkligen ha dom!
Ska trösta mig med att beställa massa andra grejer istället!

Har inte bestämt någonting för kvällen, får väll se, hoppas vädret håller i sig
kanske grillning eller något? mys?
Jaja får se :)
Nej dags att måla, bloggar sen :)



/Rebecca


I <3 SUMMER

Vet ni vad jag just fick höra? Imorgon ska det bli mellan 20-25 grader varmt. NAJS!

Today

Hej alla söta!
Hur är läget med er såhär på långfredagen? :) Jag mår super! Har ni några speciella planer för idag/ikväll? Mina planer ser ut såhär:

1. Dra upp Alex ur soffan och tvinga honom städa
2. Fixa i ordning mig
3. Åka hem, hämta pengar och kanske äta
4. Åka med Alex & Richard på fest i Sollentuna


Så ser det ut just nu, kan säkert bli några ändringar. Nu ska jag slita upp Alex ur soffan, Puss!

Lanzarote

Ett par bilder ifrån min Lanzarote resa. Vet att jag är rätt sent ute, men iallafall ^^


Sugar

Godkväll snyggisar! :)
Jag & Alex kom hem för en stund sen från Täby. Jag har hittat en skinjacka som jag vill ha så jag ska åka med mamma och köpa den imorgon tror jag. Gittade även en del andra fina grejer från blandannat Gina Tricot som jag kanske kan tjata till mig.

Nu ska vi strax ta bussen upp Karby och träffa några, har inga speciella planer för vad som ska hända ikväll, så vi får se hur det blir. Nu måste vi springa till bussen, bloggar senare! PUSS!

Torsdag

Godmorgon!
Har ni sovit bra? Det har jag :) Just nu sitter jag hemma hos Alex. Vi ska strax äta frukost, sen ska vi väll fixa oss och dra iväg till Täby centrum. Jag måste nämligen inhandla en skinnjacka, helst, eller en annan vårjacka av något slag. Nu får jag antingen springa runt i en dunjacka eller ingen jacka alls.

Nu ska vi käka, men jag kanske hinner slänga in en dagens outfit innan vi dra iväg. Puss!

the unborn

Tar en paus ifrån filmen, sitter ju och kollar på the unborn.. själv!
Jag hatar att kolla på skräckfilmer själv, skulle egntligen sett den igår
men det hann vi inte med, och nu sitter jag här dum som jag är
och är livrädd! jag är en riktigt mes när det gäller skräckisar
men ändå så älskar jag dom, vet inte vad det är med mig,
får väl troligtvis ligga och kolla igenom en rd med komedier
innan jag somnar! Jaja nu back to the movie!
Puss!

/Rebecca


trött, trött och tröttare

Sitter ich halvsover här framför datorn.
Har varit uppe snart i 24 h, okej bullshit med tanke på att jag sovit halva dagen ^^
Jaja, var ju på övernattning igår, hur kul som helst.
Jag var rå taggad imorse vid 6, fatta vid 6 var jag pigg!
Hur stört som helst!
Jaja, för er som inte visste, så var jag på gården igår och
sov, det var övernattning/lan, eller tvärtom?
Jaja, så det var typ ett 20 tal killar där som suttit sen i måndags och lanat!
Stört! Kul som fan var det imorse när jag Britta och Amanda var rå taggade och pigga
okej kanske var det mest jag och Amanda, men men, alla lan killar låg typ döda
lite utspridda här och var ^^ haha man fick ingen kontakt! hur kul som helst!
Nej nu ska jag gå och kolla på the unborn, om jag vågar (a)
bloggar mera sen, Puss!



/Rebecca





Puss

Hei sötisar!
Sitter i soffan med Alex och tittar på Greys Anatomy. Vi väntar på att mamma ska komma hem med pizza, mums :) Vi har inga speciella planer för ikväll, men när vi har ätit ska vi iallafall åka upp och träffa några kompisar i Karby. Idag har vi varit och solat! Eller jag solade, och Alex höll mig sällskap. Solade bara 20 minuter men jag ska sola igen på Fredag hade jag tänkt.

Nu ska vi äta pizza, sen tar vi bussen till Karby. Bloggar senare, Puss!

Jag på Lanzarote ^^

Gratis kläder!



Om ni klickar på bilden över och blir medlemmar kan ni få kläder alldeles gratis! Ni samlar ihop poäng som ni sedan byter mot presentkort. Ni kan välja mellan hur många affärer som helst och ni får presentkortet hemskickat. Hur bra som helst. Bli medlem direkt! Det funkar, jag lovar  :)

090408

Nu har jag suttit länge och fixat med designen till bloggen, men nu är jag äntligen klar! Den här ska vi inte ha så länge, nu försökte jag bara förstå mig på lite olika koder och så, och hur man gjorde headers i Picasa. Men jag tycker den här blev fin, så den kan vi nog ha tills vi gör en ny. Hoppas bara Rebecca gillar den (a)

Vad tycker ni andra? Är den finare än den förra?

Mobilbloggar

Godmorgon! Just nu sitter jag och Alex och äter frukost på altanen i solen. Hur mysigt som helst! Idag har vi inga planer för dagen så vi får se hur det blir. Nu måste jag äta klart :) Bloggar mera senare, Puss!

underbar dag!

Hej allihopa :)

Kom hem för en stund sen, har ju varit i stan med Syster, Nathalie och Julia :)
Hur mysigt som helst, och vädret helt perfekt, har kunnat gå i shorts! sånt gillar vi :)
Mn nu fram mot kvällen har det ju blivit kallt igen så mina nya jenas har åkt på!
snart ska jag ner och hämta ut paket på billisten, sen slänga i mig något att äta och sen
gå och träffa lite kompisar på gården :)
Det är lan där så det var as många där, skulle förbi en snabbis
och hämta en grej av amanda och när jag kom upp åp övervåningen skrek jag till ;)
Haha fan vad rädd jag blev, det värsta är om man skulle råka snubbla på någon av dom
hundra sladdarna som ligger där, snacka om DAMP alla skulle få på mig då!
Haha (a) tur att jag inte gjorde det då ;)
Nej nu ska jag ner och se om pappi kommit hem så att jag kan få mitt paket!
Lägger upp en bild på vad det är sen :)








God morgon :)

God morgon alihopa :)
Underbar dag med underbart väder idag!
Grymt härligt, håller på att göra mig iordning för att följa med syster och Nathalie
till stan :) Sitta ute och fika en härlig vårdag som denna!
Det är nästan synd att jag inte redan är ute!
Jaja man måste ju vakna till lite ;)
Vad ska ni ha för er idag?










Godnatt

Nu ska jag och Alex titta på Collateral med Tom Cruise och Jamie Foxx. Hoppas den är bra :) Bloggar imorgon! Puss & Godnatt!

känn en doft av kärleken

Har inte gjort mycket alls idag måste jag säga :)
Har bara legat hemma och kollat på film
har bland annat sett alla Pirates filmer, längtar tills den fjärde kommer ut!
Annars har jag bar legat och degat i soffan.
Käkade visserligen en mycket god lunch, pannkakor med glass, varma hallon och bananer! MUMS!
Just nu ligger jag och kollar på film och snackar med lite folk på msn :)
lär snart somna.
imoen blire en snabbis iväg till täby med syster, vi ska typ möta upp
Natha som ska iväg och klippa sig, sen ska vi hem och måla :)
Jaa vi håller på att måla om våran trappa och hallen på övervåningen, blir nog supersnyggt!

nej back to the film! bloggar sen om jag inte somnar:)
Puss











Cookie Dough

Idag har jag & Alex provat Ben & Jerrys smaken Cookie Dough. Innan har jag bara ätit Fossil Fuel, Phish Food, New York Fudge Brownie och Baked Alaska :) Om jag ska vara ärlig tycker jag att Cookie Dough var en flopp! Jag gillade den inte alls, inte Alex heller för den delen. Så jag säger NEJ till Cookie Dough.


Dagens

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Lite smått trött
Dagens smink: Inget alls
Dagens frisyr: Uppsatt & hårband
Dagens klädsel: Mjukisar och en adidaströja
Dagens vill ha: Pengar
Dagens saknad: Solen och värmen
Dagens behov: Pengar
Dagens låt: Flo-Roida - Sugar


5 April

Haha vet ni vad jag såg nu? Att Sex and the City 2 har premiär den 28 Maj 2010. NAJS!

Lisa gillar!

Vet ni vad jag just fick reda på? ;) HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN HAR VÄRLDSPREMIÄR DET 17 JULI :D Jag LÄR ju se den! :) Vilka är med mig? :) <3


JAAAG ÄR! :D /Rebecca! <33

dags för lite dans på röda rosor?

Hejsan :)

Ska snart kila iväg till gården där min kära Lisa sitter.
Men jag har ju lite svår att komma iväg så att säga.
Jag och Nygran försöker ragga upp en moppe,
vi har nämligen en mycket intressant idé om att åka till berga
och svulla donken, det känns som att det är en sommargrej och nu är det ju sommar!
Det är en tradition, och nygrens moppe funkar inte, Jag lackar!
Jaja nu ska jag ringa nygren och sen dra till Lisa, PUSS!











vår, vår, vår!

Solen skiner och jag är glad!
Ska inte sitta här länge till ska ut och träffa lite kompisar.
Idag har jag än så länge bara varit i arning
kollat efter skorna jag vill ha och köpt färg
Vi ska måla om våran trappa/hall :)
det blir najs!
Nej nu ska jag klä på mig och dra ut.
Ha en underbar dag i solen nu allihopa :)









18.35

Nu är vi ÄNTLIGEN påväg hem :) Vi hittade ett par jeans till Rebecca på drottninggatan, och nu sitter vi på tunnelbanan. När vi kommer hem ska vi ta bilder på jeansen, så håll ut ;) Kyss

Donken ffs

Tja :) Just nu sitter Becca och jag på donken. Har just svullat ;) Jag har sedan köpt ett par jeans, ett par från gina tricot. Nu ska vi till drottninggatan och in på cubus och se om Rebeccas jeans finns i hennes storlek där. Dom fanns nämligen inte på plattan. Hon måste specialbeställa jeans, hon är ju rätt fet :o Nej jag drev! Men jeansen fanns inte i hennes storlek så nu ska vi vandra vidare när vi fått lite mat i magen. Efter det drar vi oss hem för en grillkväll ute i lilla brottby :) Hoppas vi får det trevligt ikväll, det får nog vi iallafall :) Puss!

Vårkänslor

Just nu sitter vi på tunnelbanan mot Tcentralen. Jag börjar verkligen få vårkänslor nu! När man går inne i stan med bara en tunn jacka och solglasögon och slipper frysa. Det är underbart! Nu är vi strax framme, ska ta ut pengar, sen ska vi till cubus och köpa jeansen. Efter de blir det väll lite käk på donken:) Ska även kolla lite skor, och kanske köpa ett par, innan vi åker hem. Jag bloggar senare. Kanske på donken eller nått, annars när jag kommit hem :) PussPuss! / Lisa

Thank god its friday

Hej allihopa! Sitter just nu och väntar på bussen in mot stan. Jag och Rebecca ska in och köpa ett par jeans. Just nu verkar det som att det blir lite grillning ikväll med några av våra söta vänner, men inget är säkert än :) Nu kommer bussen så jag måste sluta, bloggar senare :) Puss!

Fredag!

Hej allihopa :)

Idag är det fredag och sista dagen innan lovet!
Sitter på tekniklektion, vi håller på med ett projektarbete där man ska skriva om en uppfinning.
Jag ska skriva om Kylskåpet, men eftersom jag har allt hemma så
skriver jag på mitt och Sofies arbete som skulle varit inlämnat för typ tre månader sen, UPS!
Jaja är snart klar så det blir nog bra :)
Nej nu ska jag arbeta lite, bloggar senare :)
Puss!









JOSS in my <3

Sitter och kollar på jibbar klipp från åre!
Det är ju Jon Olsson Super Session, eller ja JOSS såatt säga!
Jag blir grymt sugen på att åka dit..
Det är inge bra för mig att sitta och kolla på det!
Jag blir deprimerad...
Kanske ska åka till åre på lovet, eller?
Hmm sugen som fan som sagt!

Jaja ska fortsätta lite och ligga och drömma mig bort i min egen skidvärld.
Den underbara världen jag ääälskar!
Imorn blire stan me Lisa, jeans står på inköpslistan!


Har fortfarande ont i fingret :(









Ingen Rubrik

Nu sitter jag här i soffan med laptopen i knät och ett glas oboy och glor på Criminal minds. Det är lite spännande :) Sitter och funderar på om man kanske skulle dra sig mot sängen och läsa lite Twilight innan det är sovdags. Ni som inte har läst Twilight, LÄS DEN! För det första är boken mycket bättre än filmen, sen ska ni läsa den på engelska också. Lovar ni kommer inte ångra er!

Imorgon är det sista dagen i skolan innan påsklovet. Skönt! Och nu hoppas jag att vårvädret håller i sig. Skulle bli så glad om det bara kunde bli sommar du så fort som möjligt,  håller ni inte med?

Imorgon ska jag iallafall ta en sväng till stan efter skolan tillsammans med Rebecca och köpa jeans. Sen ska jag nog försöka hinna med en sväng till solarieöarna innan dom höjer priserna.

Nu ska jag kolla klart på Criminal minds, sen är det Twilight som gäller. Hörs imorgon!
Puss och Godnatt!

sol, vind och vatten!

sitter och kolla på pimp my ride :)
Har kollat på the hills och sweet sixteen också!
Jag vill leva som dom gör!
Speciellt som LC och alla gör i The hills!
UNDERBART!
Något mer som är underbart är vädret som varit idag!
Och det ska hålla i sig helgen ut!
Jag är lycklig!

Detta hade jag på mig idag:


ni få blunda för bakgrunden (a) jag ska städa i helgen!










Jag har bara allmänt tråkigt

  


Soulja Boy - Kiss me thru the phone


Katchiiing!

Förresten, det är ju första april idag. Har ni lurat någon? ;) Det har inte jag lyckats med iallafall :(


1 April

Hej alla glada!
Just nu sitter jag hemma hos Becca. Borde egentligen plugga men hon är nere och duschar nu så jag tänkte att jag kunde blogga lite innan vi sätter igång pluggandet. Vi ska nämligen ha serious plugging time ikväll. Vi, eller iallafall jag, ligger efter i så gaalet mycket! Och imorgon har jag franskaprov, vilket jag inte ser fram emot. Ska hålla på med massa passe compose och grejer och jag fattar ungefär ingenting. Jag har missat en massa lektioner, dels pga att jag var utomlands. Så det jag ska kunna till provet imorgon har jag inte ens fått gå igenom med någon som kan. Så jag får väll chansa mig fram, sen får vi väll se hur det går.

Idag har jag iallafall lärt mig nästan hela dansen som vi ska ha på Kabaren. I slutet är det lite körigt men med lite mer träning så kommer det nog gå galant till slut. Hoppas jag :) Nu tror jag Becca har duschat klart så vi ska sätta igång med pluggandet direkt. Och jag ska sätta mig lååångt ifrån datan och stänga av mobilen så inte jävel stör mig i pluggningen.

Slänger in en bild ifrån utsikten från mitt och Saras hotellrum i Lanzarote. Vet att det är lite sent, men bättre sent än aldrig, eller ? (a)




RSS 2.0
Design av FPLANTING.BLOGG.SE