living the dream

nu ska jag duscha och fixa i ordning mig
sen bär det av till stan :) bloggar nog innan jag åker :)






LISA RING MIG!

God Morgon :)
Idag blev det tidigt, haha eller egentligen hat jag inte somnat än :P
jag och ida har dygnat, och kollat på film hela natten ^^
Jag lär vara rätt trött till kvällen..
Men det ska inte stoppa mig, tänkte nämligen gå på bio ikväll :D
sommar med ernst :p
ska bara försöka få tag i lite folk, haha glömde ju att klockan inte var så mycket :P

HAHA jag menade att vi skulle gå på sommar med göran :P
eller någon annan bra film!

LISA BÄSTAVÄN, RING MIG NÄR DU LÄST DET HÄR!
din mobil är ju avstängd :PL

nej nu ska jag fortsätta kolla film och ringa och väcka folk :)





15.04

Hejsan :)

Vad har hänt med mig?
jag sov till typ ett idag, lång sovare asså...
Jaja borde egentligen städa mitt rum men vem orkar något sånt?
ska försöka hitta på något annat, vad vet jag inte.
försöker få tag på Lisa men hon verkar inte ha några batterier på sin mobil.
Men får försöka lite till.
åh jag som inte orkar vara hemma...

LISA BABY NÄR DU SER DETTA RING ELLER SMSA MIG DÅ!

nu ska jag gå och duscha, bloggar senare.






12.17

Godmorgon! Ber om ursäkt för att jag har uppdaterat så dåligt. Igår så hade jag helt enkelt inte tid att blogga. Men idag ska det bli bättre ;) Jag har precis vaknat. Alex ligger fortfarande och sover. Tänkte ta en bild på honom och lägga upp den, men då kommer han säkert på jättearg så jag skippar det. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Något roligt hoppas jag iallafall! Alex lär inte vakna på et tag så jag tänkte kolla lite på South Park för att fördriva tiden. Eller så väcker jag honom bara? Äh, vi får se. Bloggar sen. Puss! /Lisa

god morgon!

Gog morgon :)
Japp klockan är kvart i två och jag vaknade nyss!
as skönt att sova ut.
Ska gå på toa och sen gå ner och äta :)

Igår var det bio med Idap och britta, såg Harry Potter.
Tycker den var sådär, men det var ju en måste film så :)
Nu vill jag se nästa!

Nej nu måste jag äta :) bloggar sen!






Filmtime

Nu ska jag & Alex kolla på Grantorino. Bloggar sen :) Puss!
/Lisa

Ny design

Ser ni våran nya snygga design? Den har vi Frida att tacka. Vi vann hennes tävling, och så fick vi designen. Ett stort tack till Frida! Vi tycker att bloggen är mycket finare nu. Men vad tycker ni läsare? Designen, hiss eller diss? Puss!

28 Juli 2009

Godmorgon! Jag och Rebecca sitter i soffan och kollar på Animal planet. Finns absolut ingenting bra på tv just nu. Vi har precis delat på en pizza till frukost. Vi är ju så otroligt nyttiga. Idag funderar vi på att gå på bio. Vi har ju fortfarande inte sett den nya Harry Potter, så den måste vi ju se. Jag vill även se Drag me to hell, men HP ligger faktiskt först på "att se" listan. Vad ska ni göra idag? Nu måste jag iallafall sätta igång och städa mitt rum, så det blir gjort någon gång. Bloggar sen, Puss!

Bild från igår




MHM!

FAN VAD JAG SKA SOOOOOOOOVA NU!
kyss,



armand med nitar is the shit!



här är mitt och Lisas snygga armand som vi fick i veckorevyn igår, super snyggt, visst?


nattblogg

hello, sitter hemma hos lisa och kollar runt lite på youtube :)
Juste jag måste erkänna en sak, min nya mobil ser ut såhär



snygg va?
snygg arm!

/rebecca



(mobilbloggar) Sitter...

0-5797985c9def706cad5124e5a6b69875.png

Kolla varifrån!

(mobilbloggar) Sitter på bussen påväg hem nu, visar vad jag har köpt när jag kommer hem. Nu ska jag njuta av min redbull ;) Puss! /Lisa


01.55


* Sommar! Sommar är den bästa årstiden på året. Speciellt när man kan sola och bada. Nätterna är varma och ljusa. Sommaren är helt underbar, och jag tror alla håller med!

* Gina Tricot! Gina är typ världens bästa affär. Dom har grymt snygga kläder (oftast) och dom kostar inte mycket alls. Lätt bästa affären enligt oss, om man är ute efter kläder till budgetpris. Heja Gina!

* Donken! Behöver vi säga något mer? Donken är grymt gott, även fast det är massa fett. Det skiter vi i. Donken for the win!


*GTs jeansleggings. Nått som är ett minus med Gina Tricot är deras jeansleggings. Båda mina och Rebeccas har gått sönder på precis samma ställe. Dom är fina, men ack så sköra.

.* Pollyreklamen Pollyreklamen där dom upprepar "å polly, vad gott" är så jävla irriterande. Speciellt för oss, för vi båda hatar polly!

* Utsvängda jeans. Även hur inne utsvängda jeans än är, så kommer ni aldrig se ett par sånna på någon av oss. Gillar dom inte alls, vi håller oss till stuprör.

Boysboysboys

Tjena! Lisa & Rebecca här. Vi har precis varit i stan och handlat. Ni ska få se bilder på det vi har köpt, men först tänkte vi lägga upp en bild på Rebeccas nya mobil. Jättesnygg är den!


Fin va?

Bang bang

Sitter hemma hos Alex och kollar på South Park, så jävla kul ^^ Snart kommer Andreas och Marcus hit, för som ska lana. Som ska spela WoW tror jag, så då ska jag kolla på SP med Alex lillebror, eller så spelar jag nått annat spel med honom på xboxet. Imorgon ska jag äntligen få träffa min bästastebästaste Rebecca. Har saknat helt galet mycket nu när vi har varit ifrån varandra så länge. Vi ska ta en shoppingtur på stan, sätta oss på nått fik och bara prata om allt som har hänt. Ska bli så mys! Men nu är däremot Amanda borta, i spanien. Jag saknar dig pluttan! Hoppas du har det bra, och sola lite åt mig med :) I det här jävla landet får man ju ingen jävla sol iallafall. Nu kommer grabbarna, så dom ska koppla om internet och allt. Bloggar sen, PUSS!





(mobilbloggar) Igår...

72a0b383a4b0547d90f77c259f7a37fb.png

Kolla varifrån!

(mobilbloggar) Igår hade vi en trevlig kväll hemma hos Petter. Dvs jag, Alex, Andreas, Petter, Markus, Emir och Robban. Det var alltså jag och grabbarna grus, haha :) Har ingen tillgång till dator nu, för jag hjälper Alex att måla. Bloggar senare, puss! /Lisa


See you at the club

Har precis kommit ut ur duschen. NU ska jag fixa mig lite, sen ska jag åka med mamma till Åkersberga och vaccinera hundarna. Jag tycker att det är så himla tråkigt när jag inte har några bilder i inläggen, och det tror jag att ni också tycker. Jag har letat förgäves efter webcamen, och någon kamerasladd hittar jag inte heller. Det är någon där uppe som absolut inte vill att jag ska lägga upp bilder, haha ^^ Nej, men nu ska jag sminka mig, bloggar senare :)






How to save a life

Hallå alla nattugglor :) Jag sitter alldeles själv i soffan och tittar på CSI. Är inte särskilt trött, så jag tänkte kolla om det går någon bra film på tv ikväll. Funderar på om jag skulle ta något att äta, men jag vet inte riktigt om jag orkar. Har ni nått tips på nått gott som man kan slänga ihop såhär på kvällen? Annars går jag väll och tar ett par mackor och ett glas juice som vanligt -.- Måste verkligen sluta äta såhär på kvällarna, det är inte bra!

Nu börjar CSI, och det är väldigt spännande så jag får blogga senare. Puss!'
ps, jag städade aldrig klart mitt rum, tar det imorgon ^^


220709

Nu har jag bestämt mig för att jag ska ta tag i att städa mitt rum. Det kommer inte blir lätt, och det kommer inte gå fort. Men ni får önska mig lycka till. Uppdaterar imellanåt. Puss!




19.04

Halloj halloj! Jag kom hem för en stund sen, men jag kunde inte blogga på momangen. Min syster, hennes pojkvän och hans bebis var nämligen här och lagade en utsökt middag! Det var potatis med grillad kyckling ocyh coleslaw, helt underbart gott. Nu sitter jag och kollar på tv med mamma. Det är nått program där dom visar en massa fina hus runt om i världen. Blir väääldigt sugen på att flytta utomlands, eller iallafall åka utomlands. Jag hoppas att vi får lite bättre väder här hemma igen snart så man kan sola och bada.


Nu tänkte jag gå och ta en cigg, sen ska jag nog duscha. Bloggar senare, puss!




(mobilbloggar) Sitter...

0-4c07392536d2bbf1a157e1219f640cac.png

Kolla varifrån!

(mobilbloggar) Sitter och väntar på bussen hem, bloggar när jag är hemma :) Puss! /Lisa


jag vill åka hem...

Hejsan alla söta
Ligger i mormors trädgårdsstuga helt ensam
orkar inte vara i närheten av min syster då hon just nu går mig på nerverna.
Det är enromt jobbigt att vara jag vid detta tillfälle och jag vill
åka hem nu! Jag orkar inte vara kvar på samma ställe som henne någe mer!
VILL HEEEM!
inte nog med det, hon fyller år på onsdag och jag vill inte vara här och fira hennes födelsedag!
Jag vill resa iväg till något land där jag slipper henne!

Jag saknar bästavän! <3








Kill Bill

Sitter hemma hos Alex. Vi och hans lillebror har precis kollat på Kill Bill. Kalla mig mobbad, men jag har inte sett den tidigare. Jag är lite efter ^^ Nu är Alex och värmer på lite av pizzan som blev över från tidigare, sen ska vi kolla på Kill Bill 2. Nu ska jag ta och röka klart, sen ska jag ta den bästa platsen i soffan, haha. Hur ser eran kväll ut?




Bild lånad från google







jag lever...

Jag tänkte bara meddela att jag lever :)
Har ju inte bloggat på ett bra tag
men jag ska försöka ändra på det nu :)
Mitt mobila internet har knasat sig extremt!
Men nu har jag äntligen fått igång det.
År kvar i västervik men hemkommen från gotland.
Det var super najs med galet bra väder!
Idag har jag gjort lite allt möjligt
eller juste åkte ut på en ö igår och övernatta
det var riktigt mysigt :)

Ska lägga in lite bilder bloggar senare :)








Saturday

Nu hade jag precis tänkt blogga, men jag blev så himla kissnödig så jag måste gå på toa. Dessutom måste jag nog utrymma rummet snarast för att inte dö. Min syster har nämligen just pruttat, och det stinker värre än att gnida in sin näsa i en bajsblöja. fyfan!


11.12

Godmorgon sötisar! Jag har precis ätit frukost. Tog mig friheten och ställde mig och stekte pannkakor. Det var iallafall supergott så nu är jag proppmätt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. I eftermiddag ska jag iallafall åka och hälsa på mamma på sjukhuset. Innan tänkte jag kanske höra med Ida och Nygren om dom har lust att åka och bada eller ngt. Det är ju varmt ute trots att det blåser :)

Jag känner att mina inlägg är lite tråkiga nu när jag inte har några bilder. Jag får helt enkelt ta och fixa fram en sladd till mobilen, ska köpa det såfort jag åker och handlar. Är det något annat ni läsare tycker skulle vara roligt att se här i bloggen? Berätta det då! Nu ska jag ta ut lillfisen (min hundvalp). Hon heter inte lillfisen, hon heter Singha men jag kallar henne det. Bloggar lite senare. Pussar!




Nighty

Nu har jag mina mackor och en kopp te. Så nu stänger jag av datorn för ikväll, börjar faktiskt bli rätt så trött. Vi hörs imorgon, puss och godnatt på er :)




CSI

Nu ligger jag i soffan och tittar på CSI. Hade egentligen inte tänkt blogga mer, men eftersom laptopen stod här nere så kunde jag ju lika gärna passa på. Jag har suttit och kollat runt på lite olika klädhemsidor, är så galet sugen på att shoppa. Får se till att ta och göra det någon gång i veckan, helst så fort som möjligt. Då ska jag blandannat inhandla det här mysiga och söta sovsettet ifrån H&M.


Det är så jäkla gulligt, visst? :)
Nu ska jag återgå till CSI, sen ska jag nog gå och ta mig något att äta i pausen, jag är så himla hungrig. Dock har vi inte så jävla mycket mat hemma så vi får se om jag kan slänga ihop något. Kanske knäckebröd med apelsinmarmelad och ost. Mmmm, gott! Nej, nu måste jag återgå till CSI, det är faktiskt spännande. Pussar!





23.45

Jag har så himla tråkigt just nu att jag tänker gå ner och lägga mig framför tvn och försöka leta upp någon bra film. Mitt rum är en total katastrof så jag orkar inte sova där, tänkte somna i soffan (a) Dessutom så saknar jag min Alex. Bloggar mera imorgon, eller kanske ikväll, men det är inte så jättetroligt :) Puss!


Happy

Tittar på the hills, världens bästa program!

Thursday

Nu har jag precis ringt och beställt en pizza. Opera, vilket är en pizza med tonfisk och räkor. Mums! Mamma ska snart åka iväg och hämta den, och köpa en redbull till mig. Det blir min frukost/lunch. Jag ska snart ringa Alex och så ska vi nog hitta på något. Jag saknar Rebecca och Amanda. Och jag vill titta på Harry Potter. Kanskekanske kan jag dra med mig Alex och se den ikväll? Det skulle vara najs. Nu måste jag sluta blogga så pizzan inte blir kall. Puss!






Hate

Jag HATAR flugor -.-

Sminktips

Jag tänkte tipsar er lite om det sminket som jag använder. För mig funkar det superbra, så jag tänkte dela med mig lite :)


1. Först så använder jag en concealer av märket Dior för att täcka finnar och liknande. Även lite under ögonen för att dölja eventuella påsar.
2. Sen använder jag en foundation från Esteé Lauder. Den heter Double Wear och täcker väldigt bra. Jag använder en foundationborste, för svampar suger åt sig en massa.
3. Efter det använder jag ett vanligt puder ifrån Clinique.
4. På det tar jag lite bronzing powder, mitt kommer ifrån märket Mac. 
5. Sist så tar jag mascara. Diorshow blackout, som enligt mig är det bästa av alla mascaror, och tro mig, jag har testat många.







Back from Finland

Halloj allihopa!
Nu är jag tillbaka efter en vecka i Finland. Jag har försökt mobilblogga därifrån men det verkar inte som det har kommit fram :S Konstigt, men iallafall. Vi har haft det superbra. De första två dagarna hade vi inte så bra väder, men efter det blev det soligt och varmt så jag har kunnat sola rätt så mycket. I Tisdags åkte vi till Vasa för att handla och käka. Där käkade vi på ett ställe som heter Rax, vilket är en pizzabuffe. Det var sjukt gott! Tyvärr hade jag ingen kamera med mig, och jag har ingen sladd så jag kan ladda över bilder från mobilen, så det blir inga bilder tyvärr. Åtminstone inte nu.


Nu ska jag titta klart på filmen som jag sitter och tittar på. Control heter den och går på Canal +. Den är faktiskt rätt bra. Bloggar senare. Puss! / Lisa


the way you make me feel

Nu är jag hemma hos mormor
Mamma och pappa promenerade iväg för att köpa godis till ikväll :D
Själv ligger jag och läser min älskade bok och lyssnar
på Michael Jackson, kan det bli mycket bättre?
Nej skulle inte tro det va!
Sjukt najs helt enkelt.
Har även packat om min väska så nu har jag  inte
fullt så mycket med mig till Gotland.
Åker tidigt imorn men datorn följer självklart med :D
Ska försöka uppdatera så gott jag kan.

Nej nu ska jag läsa och digga mera till MJ!
Min syster ligger förövrigt och sover här bredvid mig :p











a dance tribute to Michael Jackson stockholm



Okej jag vet jag har lagt in den här förut.
Men nu är det den klara filmen, och jag lovar er
det är GRYMT! :D
300 dansare som dansar till Michael Jacksons Beat it
vid TC och Stureplan. Detta är vad jag kallar najs!
sprid denna film vidare!





on the road

God morgon :)
Sittet just nu i bilen på väg till västervik.
Vaknade runt åtta men idag är första gången på länge jag känner mig riktigt
utvildad trots att jag var uppe halva natten och packade.
Jaja det är super najs.
Ska föhoppningsvis stanna någonstans på vägen, jag är hungrg (a)
Måste erkänna att jag tycker det är mysigt att åka bil :)
Speciellt när man åker med syster och pappa med högsta volym på
bilstereon ;) haha super najs!

Nej nu ska jag svara på lite kommentarer sen ska jag kolla
om vi kan stanna på någon statiol och köpa en skiva.
Jag vill ha absolut summer hits 2009 i bilen!

vad ska ni ha för er idag? :)








angående min HP pavilion

hellu :)
Nu var jag hemma igen ja, okej har varit det ett bra tag
men jag somnade i soffan direkt ;) (a)
vaknade vid tio och kom på att jag hade mycket att göra!
Men nu börjar jag blir klar, efter att ha typ tömt garderoben :P
haha!


Fick den här kommentaren idag.
Och svaret blir, jaa jag har köpt min älskade dator!
Eller jag fick ju den när jag slutade nian!
Den är super bra, lätt och praktisk att ha med sig.
Så den fungerar grymt bra.
Det negativa är väl att man måste köpa till CD/DVD spelare
eftersom datorn är så pass tunn antar jag att det inte fick plats
men det finns alltså bärbara att köpa till. och mig gör det inget,
har ändå inte behövt använda den. Det är väl mer när man ska installera
grejer men jag har ännu inte behövt göra det :)
Eller kan ju inte installera Photoshop men det har jag ju på min
stora dator :)

Men jag ger den iaf högsta betyg, Love it!






fyrkantiga ögon

Okej jag känner att jag suttit alldeles för länge
framför en datorskärm nu i fyra veckor och fått
alldeles för lite sömn! Jag skulle aldrig klara
av att bli en lanare och sitta och spela wow eller cs
flera dagar i streck, min hjärna håller på att kollapsa!

Jag är klar nu med alla avtal, men mitt tåg går inte förns halv
så ska fördriva tiden tills dess!


¨





super najs!

Hade just "avslutnings" fika :)
Supergod morotskaka, mumma!
Fick dessutom två biobiljetter, najs! 
Nu ska jag gå på Harry Potter när jag komer hem från Gotland/Västervik :D
Ska snart bege mig hemåt tror jag nog, ska bara
fixa lite med det sista sen blir det hemfärd och packning :)

Nej nu ska jag jobba lite :)


lägger in en gammal bild på mig och bästavän!
saknar dig!

Puss så länge 




tävling hos frida



Kollade runt på lite bloggar och såg att Frida hade en tväling där man kan vinna en bloggdesign!
Måste säga att jag älskar hennes designer, så himla grymt duktig.
Och jag vill gärna vara med och tävla om designen :)
Designen är grymt fin och grymt härlig, sommar feeling gånger 1 miljon!
Du kan också vara med och tävla om designen, och om ni inte vill
tycker jag iallfall ni ska besöka hennes blogg, hon är en grymt härlig person
med underbara bilder och grym personlighet!

så besök bloggen nu http://fplanting.blogg.se/ !






tick tack, tick tack

mmmh!
Har ätit en mycket god lunch, kycklingsallad ( ja amanda det fick bli sallad idag igen ;) haha)
Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska gå
är ju nästan klar och har inte många avtal kvar.
och klockan två ska det bli FIKA :D
jag som slutar idag var glömsk och dum som inte tog med mig något!
åhh kunde ju tagit med kladdkakan som jag och amanda gjorde igår....
Jaja då kan jag ju ha den när jag kommer hme :D NAJS!

Nej nu ska jag kolla runt på lite bloggar :)








LUNCH

NU BLIRE LUNCH :D

Madonna 8 Augusti

juste har glömt att säga att jag ska på Madonna den 8 Augusti!
galet najs!
Så den 8 Augusti trar jag ner till Göteborg och dansar häcken av mig
till Madonnas alla hits! ;) hahahahah!







take it easy

Kollade igenom arkivet liteoch hittade den här bilden.
Den är sommrig och härlig
Jag gillar den!


Nu ko Helena och sa att vi ska fika kvart över två - halv tre nångång
efter det åker jag nog :) har inget att göra här efter det iallafall :)
Åhh seriöst kan tiden gå SNABBARE!






black and white

Okej, jag tror jag börjar bli klar!
har bara några avtal som inte går att spara, men det kan ju
inte jag göra något åt!
Jag är grymt hungrig!
Ska fördriva tiden tills det är lunch, en timme med andra ord!
Min största längtar är min SÄNG!
åhh galet trött jag är asså!

nej nu ska jag hitta på något sätt att fördriva tiden!






sista arbetsdagen

God morgon :)
försov mig idag också, så det fick bli upp fort som fan
klä på mig och springa till bussen.
Sen fick det bli sminkning på bussen ;)
haha!

Idag är min sista arbetsdag sen är det dags för mig att ha SOMMARLOV!
YHEAS!
Ska göra klart alla avtal idag, så ska snart börja med det för att bli klar
så snabbt som möjligt. Ska försöka komma hörifrån tidigt.
Måste hem och packa, det är KAOS i mitt rum.
Kläder överallt. Ni kan ju fråga Amanda hur svårt det var för mig
att packa igår, galet mycket klädert jag vill ha med mig som jag troligtvis
inte ens kommer använda allt!

jaja nu måste jag sätta igång :)
Det är grymt tomt här idag, undra om jag är ensam?
Måste ta mig ett vav och säga god morgon ;)

Puss på er




God natt världen

Nu ska jag hoppa i säng, svarar på alla kommentarer imorn!
Har haft en galen kväll med Amanda!
Haha humor!
Nej upp tidigt imorn och jag vill inte missa bussen!!!!!!
Ska även fortsätta med packningen imorn, som det ser ut nu är det K A O S!



Jaja puss puss!





puss på er!

Nu ska jag bege mig iväg till täget! bloggar när jag kommer hem
PUSS!





Dröm outfit

Detta skulle jag lätt kunna ha på mig en regning sag som denna :)
plus ett snyggt paraply!






K A O S!

Det slog mig just att jag åker iväg på lördag och jag har inte packan en grej!
Ska vara borta i två veckor om jag inte minns fel.
På söndag åker jag ju till Gotland och är borta i grygt en vecka,
sen när jag kommer hem därifrån åker jag ju till västervik.
hmm! kaos, kanske ska börja fundera lite mer på det.
Ikväll blire packning och städning, måste städa rummet innan jag åker,
hatar att komma hem till största kaoset!

En sak till som slog mig, jag vill ha min mobil innan jag åker!
Dessutom måste jag köpa ett fodral till min dator!
Shit stressad jag blev nu!


Bli min nununununu!


glöm inte det här, Swedish Tribute to Michael Jackson! 

fyra timmars sömn och spring till bussen

Kom just till jobbet!
Är galet trött efter enbart 4 timmars sömn!
Ska börja fixa avtal nu och försöka att bli så klar som möjligt.
Förresten försov jag mig i morse och vaknade 10 minuter innan min buss gick!
great Rebecca!
Men jag fick helt enkelt skynda mig och nu sitter jag här.
Åh känns som jag allmänt kommer somna när som helst.
Får helt enkelt bli tidigt idag.
Måste ändå hem och packa och tvätta.

Nej nu ska jag börja jobba :)

puss på er!




A Swedish tribute to Michael Jackson!



GALET NAJS!
Min syster är med och dansar någonstans i mängden ;)
Se mer på sommarkrysset på lörda, MISSA INTE! TV 4 på lördag!





15,54

Nu ska jag nog snart bege mig hemåt
tänkte stänga av datorn och packa ihop mina grejer
och sen ta ett varv och säga hej då!
Så jag bloggar när jag kommer hem, om jag inte somnar
i soffan!
Ska också ringa pappa och tjata lite på om min mobil (a)
kanske kommer det hem en idag!
måste även kolla vad jag ska äta, mamma åkte ju till småland idag... :/
jaja nu måste jag stänga av :)

Puss så länge!




galet trött

Jag är galet jävla trött!
Cirka en kvart kvar sen slutar jag
vet inte hur jag ska få tiden att fördrivas och gå snabbare
jag vill hem och sova!








dröm oufit

hade tråkigt så jag slängde ihop en Dröm outfit




den är gjort snabbt i paint så därför är den inte så snygg
sitter ju på jobbet så har inga redigeringsprogram
men skit samma!
Den här outfiten skulle jag kunna gå runt i hela tiden,
när som helt, var som helst!
ska införskaffa mig ett par snygg jeans shorts och smyckena
sen är den så gott som fixad ;)

puss på er






MAT!

Nu tro jag nog minsann att jag ska ta lunch
är mat det ända jag tänker på eller?
Japp! nu äre fooooood time som gäller, pöss!










Morning Glory

Godmorgon!
Jag har förvånat mig själv genom att vara uppe före klockan tolv. Dock har jag ju en anledning. Jag ska åka till täby idag med Alex och handla lite saker som vi måste ha med oss till Finland. Alldeles strax kommer dom och hämtar mig så jag måste gå ut en liten sväng med hundvalpen nu så jag hinner det. Mobilbloggar senare så kan ni få se min outfit :)

Puss!







090708

God Morgon sötisar!
Kom nyaa till jobbet
Idag är det ju fint väder ute till och med.
Trist att behöva sitta inne på ett kontor hela dagen!
jaja, får gå ut och äta lunch.

Igår hade jag en trevlig kväll med mian kära vänner Lisa och Amanda!
Lisa åker ju till Finland idag och är borta en vecka
och medans hon är borta åker jag till Gotland!
Så vi kommer inte ses på ett bra tag :(
saknar dig redan bästis!
Vi får se till att träffas idag :D

Nej nu är jag hungrig som vanligt så jag ska
hämta mig något att dricka och sen äta frukost!
bloggar sen!

Puss på er




Lisa







Nej

Det ösregnar och åskar. Jag sitter hemma själv. Har ingenting alls att göra. Vilken underbar dag!


16.42

Hejsan sötisar!
Vad gör ni idag? Själv sitter jag hemma i soffan och tittar på family guy. Det regnar för fullt utomhus så jag har ingen lust att gå ut. Däremot ska jag träffa Rebecca lite senare. Imorgon åker jag nämligen till Finland i en vecka, till Alex landställe. Och medans jag är borta åker Rebecca till Gotland så vi tänkte försöka ses innan jag åker. Nu smsade hon och sa att hon var påväg hem från jobbet så jag ska nog hoppa in i duschen.  Lite senare ikväll kommer min äldsta syster hit också, hon ska klippa mitt hår. Då ska hon bara toppa det, men jag ska även göra en ganska stor förändring med mitt hår när jag kommer tillbaka från Finland, men mer om det senare. Nu - family guy och dusch.

byebye

nu ska jag snart ge mig iväg :)
mitt tåg går 5 över och jag vill gärna inte missa det idag!
så tänkte packa ihop mina grejer och stänga av datorn.
bloggar mera sen när jag kommer hem :)


Puss så länge !





trött, trött, trött!

jag är galet trött!
Nästan så att jag vill lägga mig här på golvet och sova!
kanske ska stänga igen dörren och..
nej okej dum idé,får hoppas att tiden går snabbt så att jag kan sova lite på tåget!

Något mer jag vill är att ha min mobil nuuuuu!









HP

vet ni en till sak jag längtar till?
Jo nämligen tills den nya Harry Potter filmen kommer ut!
Galet med najs!
ja jag är lite tokig i fantasy! (a)









kikar solen fram?

Är det bara jag som inbillar mig, eller börjar solen titta fram?
Kanske är jag som suttit inne för länge framför en dator skärm!
Nej juste, måste ringa min chef, tack!









min kärlek

asså jag måste bara säga att jag verkligen är kär i Twilight!
det är vara så galet jävla bra!
läser andra boken nu och jag är så fast att
jag höll på att missa gå av tåget imorse!
jag är trollbunden av böckerna!
och till råga på allt, såg jag filmen för femtioelfte gången igår!
LOVE IT!
längtar tills den nya filmen kommer, någon som vet när?








090707

God Morgon :)
Då var det dags för jobb och slit igen!
Okej har redan varit här i en timme.
Oj tiden har gått snabbt!
Håller på att försöka få tag i min chef.
Hennes lösenord på datorn har gått ut så jag måste liksom byta :p
får fortsätta försöka!

Det är galet kallt ute idag iaf!
Nu äre slut på sommarvädret,
fast en fågel har viskat i mitt öra att det kommer tillbaka!

Nej nu ska jag kolla runt lite på folks bloggar!

Puss på er!










ruprik?

Okej nu ska jag ta och leta fram lite kläder och sen
lägga mig och kolla på film, det blir tidigt imorn med,
så jag bloggar när jag kommer till jobbet som vanligt :)
Tänkte även att jag ska börja med dagens outfit om jag kommer ihåg det :)
Sen måste jag packa och tvätta imorn också :)
Eller iaf börja, åker ju till småland på lördag och till gotland på söndag.
galet najs!
Nej nu måste jag gå och tvätta bort sminket
puss!








Nu sitter...

0-1086f22fa04705e022add7da4cc37c62.png

Kolla varifrån!

Nu sitter jag och Alex och äter middag. Potatissallad med rostbiff och sallad med alldeles för mycket dressing, mums!


20.42


when you love someone you can´t let go!







mobil kanditat?

Nog med mobilproblem
snart kanske den här godingen blir min



javet, bracefaces kör på samma mobiler ;) but thats how we like it!





jag tog en tur i sjön med kläderna på

Hej, nu är jag hemma igen från jobbet  :)
Sitter och kollar på film, ska ner och hämta lite glass
har ont i halsen, säg inte att jag ska bli sjuk igen!
Det är säkert från när jag ramla i sjön här om dagen!

Juste det har jag glömt att berätta, jag ramlade i sjön
men KLÄDERNA PÅ i fredags!
Och inte nog med det
jag hade med mig extra kläder för att det kanske skulle bli kallt,
dumt nog hade jag tröjan på mig och mjukisbyxorna
hade jag runt halsen för att det inte skulle bli så jobbigt att cykla dit!
Haha, och en sak till, jag hade mobilen i fickan!
kan man ha mer otur? :P
Lite kul vare iaf! Dock fick jag gå hem utan skor
ja jag hade skorna på mig också!
Fick iaf låna ett par byxor av sebbe och en tröja av ida :)
tack för det :)

Så nu är min mobil ännu mer sönder och går inte ens att sätta på :(



Nu något att äta tack :)








jag är en orm

juste förresten, jag ömsar skinn nu igen, fast inte i ansiktet längre som tur är :)










jag vill...

5 saker jag vill just nu:
jag vill hem
jag vill träffa bästavännen
jag vill ha Ben & Jerrys
jag vill sluta jobba och ha sommarlov
jag vill ha en ny mobil idag

jag vill mera saker men så blir listan för lång!




alex pettyfer


gaaaalet snygg!







kate moss









090706

God Morgon :)
Kom just till jobbet.
Jag tror det är många som tagit semester
det känns ganska tomt här om jag får säga det själv.
Ska snart sätta igång med alla avtal -.-
Måste även äta frukost ;)

Puss så länge








23.12

Hej :)
dålig bloggning från min del, sorry!
Men vaknade runt fyra och sen har jag varit med Amanda
så har intre gjort så mycket :)
Nu har jag precis duschat, och ska hoppa i säng.
Upp tidigt imorn för att inleda sista jobb veckan :)
Puss och god natt









Testar att...

4191a068d98388ec4c2a0dad068b7cc1.png

Kolla varifrån!

Testar att mobilblogga


5 Juli

Hej!
Jag vaknade för ett ganska bra tag sen, men jag har suttit och kollat på tv så jag har inte hunnit blogga. Just nu sitter Alex och spelar Half Life så då passade jag på. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Skulle kanske ha jobbat men jag vet inte om jag orkar. Det är inte direkt superbra väder, men man får väll hitta på ngt.

Jag har ett supersug efter att shoppa, men jag har inga pengar så det kan jag inte göra. Extremt jobbigt, för jag har hittat så mycket fina saker jag vill ha. Får helt enkelt ta mig i kragen och jobba lite så jag får pengar nån gång. Nu ska jag spela lite xbox med Alex, vi ska spela Left 4 Dead. Haha, det är mitt favvospel. Bloggar senare! PUSS


(Bild lånad från google)







17.47

Halloj!
Vad gör ni idag? Just nu sitter jag hemma, det är dåligt väder med både regn och åska så det blev nästan inget sol&bad idag. På onsdag ska jag åka till Finland med Alex och hans familj och är borta i en vecka. Vet inte om det blir bloggning då eller inte, beror på om jag tar med mig en dator eller inte. Men förhoppningsvis så tar jag med mig en :) Nu ska jag äta B&J och kolla på några hyrda filmer, mycket bättre än bio! (bajs på er rebecca, amanda och ida. skulle bli jätteglad om ni kunde HÖRA AV ER nästa gång ni bestämmer att ni ska på bio elr ngt. tack puss!)






vädret suger

Nu ska jag iväg till Rebecca som fyllde 18 :)
FIKA :D
Senare ikväll blire nopg bio, vädret suger ju mega mycket!
Men nu måste jag ge mig iväg :)
Puss!



OKEJ NU ÅSKAR OCH BLIXTRAR DET!


Puppy

Jag har ju helt glömt att visa en bild här på bloggen på min nya hundvalp. Så här kommer den. Det är en finnstövare och hon heter Singha :)









Ingen rubrik

Hej:) just nu sitter jag på badberget med Rebecca, Amanda, Sara och Erik. Vi har just badat. Det är jättevarmt i vattnet :) Jag mobilbloggar så jag kan tyvärr inte lägga in någon bild. Har fortfarande inte fattat hur man mobilbloggar via mms så jag får blogga såhär tills jag får hjälp med att mms blogga. Nu ska jag bada. Puss! /Lisa

3 Juli 2009

Hej alla söta läsare! Just nu sitter jag i tekniska med Rebecca och Amanda och väntar på bussen hem. Jag har köpt en ny mobil och en bikini :) Jag lägger upp bilder senare för nu bloggar jag med mobilen. Nu ska jag på bussen, bloggar senare. Puss! /Lisa

crazy



Jag vill heeeeem!







ny mobil nu tack!

Nu är jag faktiskt trött på dom här fakturorna!
Jag vill åka hem!
Juste vet ni vad jag har kommit på?
Att jag måste köpa en ny mobiltelefon!
Ska kolla med pappa och se om jag kan köpa en till helgen.
Annars får jag väl vänta, men min nuvarande är ju PAJ!










galet mycket regn

ja det är precis vad det är, det VRÄKER NER!
Eller okej vräckTE! nu slutatde det bara helt plötsligt.
Svenska sommar väder, jag säger då det!

Nu ska jag återgå till att ankommstregistrera -.-









regn, regn

Kul att det spöregnar och
kul att jag har ett paraply sen när jag
ska åka hem!
great!









090703

God Morgon
Kom nyss till jobbet, så nu påbörjar vi sista dagen för den här veckan.
Sen blire bara en vecka till och sen GOTLAND! :D
Jag är taggad till tusen miljoner!

Nu ska jag gå och hämta vatten och sen kolla runt på lite bloggar :)









sista refrängen

Nu ska jag ta och hoppa i säng :) bloggar mer imorgon :)
Puss och god natt!










22.24

Kom nyss hem från Norrtälje,
ska hoppa in i duschen nu, bloggar senare :)



Juste, läs den här tjäjens blogg, galet bra!






20.38

Har just kommit hem från en oerhört jobbig dag. Har stått mellan klockan tre tills nu och hjälpt till att lasta upp höbalar på höskullen i vårat stall. (För er som inte visste det, ja jag bor på en typ "bondgård" ^^) Har stått i den här jävla värmen i långbyxor och långärmat för att inte få så mycket stickor. Nu är jag iallafall äntligen klar. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det käk. Grillat, mums! Efter det ska jag till badberget för att umgås lite med mina vänner.

Hinner inte blogga mer nu, måste hoppa in i duschen. Hörs senare, puss!





ömsar skin?

Jag tror jag håller på att byta skinn precis som en orm!
Flagnar efter solbränna i anseiktet, inte kul!

Nu ska jag packa ihop mina grejer och dra tror jag nästan!
Ska förbi banken och sen raka vägen hem.
Sen hörde jag rykten igår att jag tydligen
skulle till Norrtälje ikväll?
Hmm konstigt, får se hur det blir med den saken :)








summerlovin



Okej nu ska jag sluta tråka ut med bilder
Men jag har själv tråkigt så jag kollar
runt lite över allt och fastna på google (a)
Haha googlarN!
Men nu ska jag ta mig ett varv och sträcka
på benen, sen ska jag gå och kolla om
det finns något att göra, eller så stannar
jag här och googlar?








Sunshine in the rain









black and white









it´s a secret!

Okej inte lång tid kvar nu!
Och om jag ska vara ärlig har jag under dom senaste
timmarna fördrivit tiden
med att kolla runt på folks bloggar (a) oj då, säg inget till
någon, det får bli vår lilla secret!








10.56

Galet !
Jag är hungrig!
Jag är uttråkad!
Jag gör ingen nytta (a) lite kanske
Jag sitter och kollar på klockan HELA tiden
Jag räknar tid med Ida så att det ska gå snabbare
Jag vill ut i värmen och fota
Det här var ett tråkigt inlägg
Enyoy!




090702

God Morgon!

Kom just till jobbet, eller okej kanske varit här i drygt en halvtimme redan!
Men nyligen hitkommen iallafall :)
Idag blir det inte så läng jobbdag.
Måste ju till baknen i täby och den stänger vid fem
en bra ursäkt att gå tidigare från jobbet? (A)
Nej men jag ka hämta ut mitt leg.

Sen ikväll ska jag troligvis åka till Norrtälje.
Dom har kvällsöppet eller vad det nu va
och min syster jobbar ju på en av mina favoritbutiker, Akeba!
Ska troligtvis äta middag där också :)
Men mer om det sen.

Nu måste jag nog jobba lite, ska svara på lite kommentarer också :)
Bloggar sen!

Puss på er!



Nytt i bloggen! Tack Jasmine!

Hej igen :)

Först vill jag bara tacka Jasmine som fixat våran design, blev riktigt nöjd!
Sen tänkte jag bara säga att jag hämtat mitt paket och vad som var i kan jag
visa er imorn :) Nu ska jag nämligen lägga fram kläder för imorn, tvätta bort sminket och
hoppa i säng! Det blir tidigt upp imorn med men ska åka lite tidigare från jobbet
så det blir ingen lång jobb dag :) Bloggar iallafall imron från jobbet :)

Tack än en gång Jasmine!

Puss och god natt!
Rebecca



YEAS!

Yes! nu slutar jag för dagen.
Dags att plocka ihop och gå ner till tåget.
Fast kan ju gå om en stund eftersom tåget inte kommit ännu :)
Det är ganska bra att ha tåget preis utanför fönstret!
haha so long, bloggar när jag kommer hem.
Hmm, undra om jag ska at med mig lite film hem?
Nej det får nog bli till helgen :)

Puss på er!




SMSP-ITE

LISA! Läste just ditt inlägg innan! Du, då är vi två!
SMSPE-ITE! Here we come!
Tibble klockan 9.00 den 20 vare va? :P
btw, bio i helgen sounds great!




Justdet...

Jag kom in på mitt förstaval på gymnasiet, JIHOOO! IT-EK på Tibble, här kommer jag :D



15.01

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat nått trots att jag har varit hemma ifrån New York i lite mer än en vecka. Resan var iallafall grymt kul och bilder kommer senare. Har dom hemma på datorn, och nu är jag hemma hos Alex. Alex är ute och hjälper till att måla huset, och jag har suttit inne och spelat The Sims 3. 

Idag vet jag inte inte riktigt vad jag ska hitta på, vi får se framåt kvällen. Och Rebecca, vi ska gå och se Drag me to Hell, så planera inte in något annat ;)

Puss på er! 

 




090701

Sitter på jobbet just nu :)
Håller på att ankomstregistrera några fakturor.
Har hunnit med att gå till doktorn idag och ta min allergispruta.
Så började vid tio idag, dock fick jag gå upp normaltid
och ta normal bussen vid kvart över sju!
Usch vad jag ska sova ut i helgen!
Vill också gå på bio, någon som känner sig manad?

Ska försöka slita mig från jobbet i skaplig tid idag också.
Jag menar, omjag inte har något att göra kan jag ju like
gärna åka hem, har ändå cirka 1,5 timmas resa hem
och jag tackar inte nej till att hinna med en 25a!

Jaja, vi får se hur det blir :)
Förresten hade jag världens konstigaste dröm inatt!
Plus att jag ska hämta ut ett paket när jag kommer hem! :D
INTE GLÖMMA NU REBECCA!

Juste, vi kanske får ny design idag, men mer om det sen :)
Nu åter till arbete!






RSS 2.0
Design av FPLANTING.BLOGG.SE